Vervanging accu iPhone 11

Start een professional account voor uw bedrijf

Profiteer van de zakelijke oplossingen van FixedPhone! Zoals reparatie op locatie en achteraf betalen per factuur en nog veel meer

Meer is minder

Onze zakelijke klanten die een vast aantal telefoons of tablets per maand laten repareren profiteren van aantrekkelijke kortingen. Werkt uw personeel met zakelijke telefoons of tablets en gaan deze regelmatig stuk? Neem contact met ons op over het aantal schadegevallen per maand en ontvang een zeer aantrekkelijk voorstel.

Eigen contactpersoon

Wij begrijpen dat je door alle gebarsten schermen soms de draad kwijt bent. Daarom krijg je bij ons een eigen contactpersoon die verantwoordelijk is voor het begeleiden van al uw reparaties. Deze zal u op de hoogte houden van de status van de verschillende reparaties en is altijd telefonisch- en via e-mail beschikbaar voor uw vragen.

Privacy

Wij weten als geen ander hoe belangrijk gegevens van een zakelijk device zijn. Daarom kun je op verzoek een NDA met ons ondertekenen. Ook leggen wij uit hoe FixedPhone zorgt dat jouw belangrijke gegevens en dat van uw personeel niet wordt ingezien en beschermd blijven.