Stellar Data Recovery

FixedPhone werkt met Stellar data recovery Software.

Mocht uw iPhone niet meer werken en u kunt niet meer bij de data zoals je foto’s, persoonlijke notes berichten, telefoonnummers die in de iPhone staan,

Maakt u dan geen zorgen en neemt u dan contact op met FixedPhone.

Data terughalen iPhone?


Stellar Data Recovery Software voor iPhone is het perfecte programma voor het achterhalen van verloren of verwijderde foto’s, contacten, kalendergegevens, berichten met bijlagen, notities en documenten van uw iPhone. U kunt ook verloren gegevens uit uw iTunes backup bestanden achterhalen.

Compilateit

  • Hersteld verloren of verwijderde foto’s, contacten, berichten en kalenders van iOS apparaten.
  • Achterhaald verloren gegevens uit iTunes backup bestanden.
  • Ondersteunt herstel voor de iPhone 13, 12, 11, XS, XS Max, XR, X, 8, 7, 7s, 6s, 6 Plus, 6, 5s, 5c, 5, 4s en 4

Privacy

Wij weten als geen ander hoe belangrijk gegevens van een device zijn. Daarom kun je op verzoek een NDA met ons ondertekenen. Ook leggen wij uit hoe FixedPhone zorgt dat uw belangrijke gegevens en dat van uw personeel niet wordt ingezien en beschermd blijven.

Stellar® – Nr.1 in Nederland én Nr.1 Wereldwijd

Stellar® behandelt in de eigen laboratoria meer dan 35.000 data recovery opdrachten per jaar. Daarnaast gebruiken meer dan 2 miljoen IT-professionals over de hele wereld de data recovery technologie van Stellar®. Stellar® heeft ongeëvenaarde technische kennis van het terughalen van data en is daarmee wereldwijd én in Nederland de onbetwiste Nr.1 op het gebied van Data Recovery Technologie. Uw datadrager is bij Stellar® in zeer goede handen.