Scherm reparatie iPhone 11

Uw iPhone 11 scherm is beschadigd?

Wat vervelend! Maar geen onoverkomelijk probleem. Wij maken uw iPhone 11 scherm weer als nieuw.

Gloednieuwe iPhone 11

Bij FixedPhone helpen wij je graag met de reparatie van uw iPhone 11  Voor u het weet zit er al snel een lelijke barst in het scherm van uw toestel. Het kan dan voor komen dat het scherm niet meer reageert op uw aanrakingen en dit is natuurlijk niet vervelend. Wij begrijpen als geen ander dat u uw iPhone 11 scherm dan zo snel mogelijk wil laten repareren. Bij fixedPhone zorgen we dat het scherm zo snel weer helemaal als nieuw is. Vaak sta je bij ons 30 minuten na je iPhone 11 scherm reparatie weer buiten met een gloednieuwe iPhone 11.

Eigen contactpersoon

Wij begrijpen dat je door alle gebarsten schermen soms de draad kwijt bent. Daarom krijg je bij ons een eigen contactpersoon die verantwoordelijk is voor het begeleiden van al uw reparaties. Deze zal u op de hoogte houden van de status van de verschillende reparaties en is altijd telefonisch- en via e-mail beschikbaar voor uw vragen.

Privacy

Wij weten als geen ander hoe belangrijk gegevens van een zakelijk device zijn. Daarom kun je op verzoek een NDA met ons ondertekenen. Ook leggen wij uit hoe FixedPhone zorgt dat jouw belangrijke gegevens en dat van uw personeel niet wordt ingezien en beschermd blijven.