Iphone XR 256gb verkopen

iPhone XR 256gb

Wil jij je iPhone aan ons verkopen?

Vul je gegevens in. Je krijgt dan een indicatie van de inkoopprijs. Bevalt de prijs? Breng hem langs. Of neem contact met ons op voor de ophaalservice. Onze specialisten controleren de staat en werking en krijg je van ons het bedrag dat je iPhone waard is.

[scc_calculator type=’text’ idvalue=’11’]

Uitleg werking van het toestel

Kleine reparatie nodig – Een van de volgende onderdelen moet worden vervangen: batterij, dock connector (oplaadpoort), luidspreker, trilmotor, (oor)gaasjes, microfoon, oorspeaker

Grote reparatie nodig – Een van de volgende onderdelen moet worden vervangen: aan uit / volume knop, voorcamera, achter camera, zaklamp, draadloos opladen antenne, wifi antenne, GSM antenne

Niet werkend – De iPhone is waardeloos wanneer een van de volgende problemen aanwezig is: gebogen behuizing, Face ID, touch ID of TrueTone defect, Waterschade, iCloud of Simlock aanwezig

Uitleg staat van het toestel

Zo goed als nieuw Een device met een A-grade gradatie ziet er zo goed als nieuw uit. Er zijn geen tot minimale beschadigingen of krasjes waar te nemen.

Licht gebruikt: Het toestel kan een klein krasje of minimale gebruiksschade bevatten. Zoals een lichte beschadiging op de achterkant of lichte krasjes op het scherm.

Zichtbaar gebruikt: Het toestel bevat zichtbare gebruikerssporen. Dit kan een diepere kras zijn (mogelijk op het scherm) of lichte deukjes bevatten.

Barst (voor/achter): Het toestel heeft een barst aan de voor of achterkant van het toestel. Dit kan zijn in het scherm, op de achterkant of het camera glas.