iPhone 13 Pro Max reparaties

Selecteer de reparatie(s) en maak een afspraak

Reparatie duur 30-60 minuten
Reparatie duur 30-60 minuten
Reparatie duur 90 minuten
Reparatie duur 2 uur
Reparatie duur 30-60 minuten
Reparatie duur 60 minuten
Reparatie duur 1 tot 3 werkdagen
0,00 €
0,00 €

iPhone 13 Pro Max Reparatie

Waarom kiezen voor de Service van Fixedphone?

Als trotse eigenaar van de iPhone 13 Pro Max ben je ongetwijfeld op zoek naar een betrouwbare reparatieservice. Of je nu een kapot achterscherm, voorscherm, batterijproblemen, laadproblemen of andere problemen met je iPhone 13 Pro Max hebt, bij ons ben je aan het juiste adres. Hier zijn 5 redenen waarom je voor de service van Fixedphone kiest!

# 1.

Onze Service

Betrouwbaar, Snel en Efficiënt

Onze reparatieservice is gebaseerd op drie pijlers: betrouwbaarheid, snelheid en efficiëntie. Wij begrijpen als geen ander dat je je telefoon niet lang kunt missen en daarom streven wij ernaar om jouw iPhone 13 Pro Max zo snel mogelijk te repareren. Daarnaast werken wij uitsluitend met ervaren en gecertificeerde technici, waardoor je verzekerd bent van een professionele reparatie. Hiernaast bieden wij ook 6 maanden garantie aan. Soms is een reparatie niet mogelijk, hiervoor hebben wij no cure no pay policy.

# 2.

Onze Kwaliteiten

Beste Kwaliteit en Duurzaam

Bij Fixedphone staat de kwaliteit van de reparatie altijd voorop. Wij gebruiken originele onderdelen, waardoor je verzekerd bent van de beste kwaliteit en duurzaamheid.

Wij begrijpen dat originele onderdelen soms wat duur zijn. Daarom bieden wij de mogelijkheid om uw telefoon te laten maken met onze betrouwbare huismerk onderdelen. Bovendien bieden wij altijd 6 maanden garantie op de reparatie, zodat je met een gerust hart kunt genieten van je iPhone 13 Pro Max.

# 3.

Onze Tarieven

Eerlijk en Transparant

Fixedphone hanteert eerlijke en transparante tarieven voor onze reparatieservice. De kosten zijn afhankelijk van de aard van de reparatie en de benodigde onderdelen. Wij zullen altijd een duidelijke offerte voor je opstellen voordat wij met de reparatie beginnen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

# 4.

Onze Ervaring

Gecertificeerde Technici

Onze ervaren en gecertificeerde technici hebben al vele iPhones gerepareerd, waaronder de iPhone 13 Pro Max. Zij hebben de expertise en kennis om elk probleem te identificeren en op te lossen. Daarnaast blijven wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van iPhone-reparaties, zodat wij altijd up-to-date blijven.

# 5.

Onze Locatie

Gratis Parkeren

Fixedphone heeft een erg mooie locatie in Leusden. Hier zijn altijd genoeg parkeerplekken zodat je makkelijk en snel naar ons toe kan komen. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar zelf onze betrouwbare, snelle en efficiënte service.

Nog vragen?