iPad reparatie

Selecteer de reparatie(s) en maak een afspraak

Reparatie duur 1 dag
Reparatie duur 1 dag
Reparatie duur 1 dag
Reparatie duur 1 dag
Reparatie duur 1 dag
Reparatie duur 1 dag
Reparatie duur 1-3 dagen
0,00 €
0,00 €

iPhone Xs Max Reparatie

Waarom kiezen voor de Service van Fixedphone?

Als trotse eigenaar van de iPhone Xs Max ben je ongetwijfeld op zoek naar een betrouwbare reparatieservice. Of je nu een kapot achterscherm, voorscherm, batterijproblemen, laadproblemen of andere problemen met je iPhone Xs Max hebt, bij ons ben je aan het juiste adres. Hier zijn 5 redenen waarom je voor de service van Fixedphone kiest!

Onze Service

Betrouwbaar, Snel en Efficiënt

Onze reparatieservice is gebaseerd op drie pijlers: betrouwbaarheid, snelheid en efficiëntie. Wij begrijpen als geen ander dat je je telefoon niet lang kunt missen en daarom streven wij ernaar om jouw iPhone Xs Max zo snel mogelijk te repareren. Daarnaast werken wij uitsluitend met ervaren en gecertificeerde technici, waardoor je verzekerd bent van een professionele reparatie. Hiernaast bieden wij ook 6 maanden garantie aan. Soms is een reparatie niet mogelijk, hiervoor hebben wij no cure no pay policy.

Onze Kwaliteiten

Beste Kwaliteit en Duurzaam

Bij Fixedphone staat de kwaliteit van de reparatie altijd voorop. Wij gebruiken originele onderdelen, waardoor je verzekerd bent van de beste kwaliteit en duurzaamheid.

Wij begrijpen dat originele onderdelen soms wat duur zijn. Daarom bieden wij de mogelijkheid om uw telefoon te laten maken met onze betrouwbare huismerk onderdelen. Bovendien bieden wij altijd 6 maanden garantie op de reparatie, zodat je met een gerust hart kunt genieten van je iPhone Xs Max.

Nog vragen?